Bipopulär

Vem är egentligen knäpp? Hasse Brontén fortsätter att diagnosticerar på turné i höst!

Nya datum med Hasse Bronténs föreställning Bipopulär

Hasse Brontén, Sveriges kanske gladaste komiker, känd från Ladies Night, Parlamentet och som ”polisen som bytte karriär”, åkte i våras ut på turné med sin första soloshow: humorföreställningen Bipopulär – vem är egentligen knäpp? Föreställningen fick fin kritik, bl a 4/5 av Norrköpings Tidningar och Hasse fick blodad tand – så nu är det dags igen.

Fem nya datum:

Köp dina biljetter här:
Klicka på respektive stad för att köpa biljetter!

Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?

Turnéschema:

10 okt    Linköping, Sagateatern

17 okt    Skövde, Odeon

18 okt    Växjö, Palladium

8 nov     Kristianstad, Konserthuset

15 nov   Eksjö, Eksjö Stadshotell

 

Fina recensioner: 

Bipopulär Norrköping
/
Gabriella Nilsson NT.se

”Jag önskar fler hade tagit del av denna tänkvärda och humoristiska show med bra drag och skärpa. Brontén gör just det som han eftersökte under sin egen barndom: att man pratar om saken på ett sätt som alla kan ta till sig. Det är en storhet i sig som kräver mod.” /Gabriella Nilsson NT.se

Om Hasse:

Hasse Brontén, Sveriges kanske gladaste komiker, känd från Ladies Night, Parlamentet och RAW och ”polisen som bytte karriär”, gör nu en djupdykning i det sjuka och knäppa i Sverige och i världen med sin humorföreställning Bipopulär. Hasse, som växte upp med en manodepressiv pappa vill med humorns hjälp prata om det diagnosticerat knäppa och samtidigt belysa det som är tokigt i samhället men som håller sig innanför vad som är socialt accepterat.

Hasse ventilerar tankar kring sin personlighet i förhållande till sin pappa, blev han rolig för att hans pappa var knäpp som en försvarsmekanism?

Hasse Brontén levererar en humorföreställning full med värme, roliga och udda observationer kring den knäppaste arten på jorden – människan.

Följ Hasse Brontén på Instagram

 

Presskontakt & turnélansvarig:

SCHYTTBERG PR: Jenny Schyttberg – jenny@schyttberg.se – 0706-243023

 

Pressbilder hämtas här:

« Tillbaks till startsidan
Bipopulär Hasse Brontén